Traktorer • Massey Ferguson-traktorer har i mange år en førende position på det europæiske marked for landbrugsmaskiner. Traktorer fra den canadiske producent er kendetegnet ved pålidelighed, høj cross-country evne og alsidighed. Alle disse kvaliteter gør brugte. Traktorer uundværlige i private gårde og store landbrugskomplekser. Traktorer er i vid udstrækning brugt og lige så effektive til pløjning af jorden, pleje af senge, transport af afgrøder og plantning af knolde og frøafgrøder.

  Mest populære modeler

  Tre modeller af hjulstraktorer er mest almindelige på markedet i dag – 8690, 8737 og 7624.

  Massey Ferguson-hjulstraktoren kører på en manuel gearkasse, hvilket gør det muligt at vælge den optimale hastighed til ethvert job. Og en autonom kraftudtagningsaksel øger motorens levetid for det monterede system og øger modstanden mod stød. Den maksimale traktoreffekt er 132 hk, motorens forskydning er 4,4 liter, brændstofforbruget er 150 g / kW / h, og den samlede masse er 4,23 tons.

  Den kompakte Massey Ferguson 7624 er let at køre og lavt brændstofforbrug. Enheden drives af en moderne 6-cylindret motor AGCO Power 74AWI-4V, forbedret af en intercooler og en turbolader. Traktoreffekt – 235 hk, motorforskydning – 7,4 l., Brændstofforbrug – 192 g / kW / h, total masse – 9 t. Brugere af denne model bemærker brugervenligheden og den fremragende traktortilgængelighed.

  Massey Ferguson FM 8737 er en moderne stationvogn, der i dag betragtes som højdepunktet for opnåelsen af den canadiske producent, som blev tildelt i 2015 til prisen “Årets bedste traktor”. Tilbehør og specialudstyr giver dig mulighed for at bruge traktoren i byggeri, i bolig- og kommunesektoren, og selvfølgelig i landbruget. Nye og brugte traktorer bruges til hilling, dyrkning, harving, plovning og andet landbrugsarbejde. Motoreffekt – 370 hk, et udstødningssystem i miljøstandard Tier 4, et forstærket redskab med en løftekapacitet på op til 12 ton.

  Meget pålidelige traktorer til ethvert landbrugsbehov

  Vi tilbyder dig brugte Massey Ferguson traktorer til salg i Danmark. Vores landbrugsmaskinerflåde inkluderer modeller fra Massey Fergusson 8737 Dyna, 8690, 6485 og 7480. Alle tilgængelige landbrugsmaskiner er udstyret med fotografier og detaljerede tekniske beskrivelser. For at give traktoren i perfekt stand udfører vi reparationer, vedligeholdelse og engagerer også eksterne servicespecialister. Tag et skridt i udviklingen af dine gårde, køb brugte Massey Ferguson traktorer.

  Rul til toppen