Tallerkenharver • Tallerkenharver er designet til at jævne jorden effektivt og forberede jorden til såning, uanset hastigheden på traktoren eller traktoren, der trækker landbrugsvognen.

  Moderne nye og brugte tallerkenharver er baseret på en robust 200 x 300 x 10 ramme designet til at arbejde med en traktor traktor med en kapacitet på op til 330 hk. Spindeskiver er pålidelige, hvilket reducerer driftsomkostningerne. Derudover køres de forreste og bageste ruller separat fra hinanden. I de nyeste modeller af Kverneland harver giver rullernes struktur dig mulighed for at arbejde under alle jordforhold. Som et resultat af arbejdet effektiv jordudjævnning under alle forhold, uanset hastighed. Arbejdsvinklen på det forreste og bageste skivesæt styres af 2 cylindre. En nyskabelse af brugte tallerkenharver er, at kontrollen af de forreste og bageste rækker af skiver er uafhængig af hinanden, hvilket giver dig mulighed for at indstille en anden angrebsvinkel for hver række i overensstemmelse med jordforholdene, hastigheden og tilstedeværelsen af afgrøderester.

  For at forlænge driftscyklussen er alle brugte skiveharver udstyret med store dobbelte rullelejer med fire støvforseglinger. Til brug under ekstreme forhold kan der bestilles ekstra lejer til skiver med en diameter på 30 og 34 cm. Harven drives hydraulisk. Arbejdsbredden er 2,5 m.

  Harver med høj ydeevne

  BRD Roost ApS tilbyder dig at passe på din høst og tilbyder derfor brugte tallerkenharver til salg. Kverneland er anerkendte ledere inden for produktion af harver og sofistikerede vedhæftede filer. Alle de præsenterede enheder, inklusive Vaderstad Excellent, Kverneland Qualidisc og AGRISEM Dom Gold, udfører operationer på arbejdsdybder på op til 10 m og er fremragende til et ideelt niveau af jordkomprimering.

  Rul til toppen